Tervetuloa Katapulssin sivuille - Welcome to Katapulssi!

Kiva kun löysit sivuilleni! Katapulssi avaa taas ovensa ja vastaanottaa mielellään lyhytaikaisia, projektinhallintaa vaativia toimeksiantoja.

Katapulssi sports jatkaa edelleen liikuttamalla ihmisiä ja tuottamalla onnnistumisia hyvinvoinnin saralla.

perjantai 3. syyskuuta 2010

Oopperassa Naisten pankin hyväksi

Osana omien syntymäpäiväjuhlallisuuksieni sarjaa kävimme muutaman ystäväni kanssa eilen katsastamassa Kansallisoopperan tämän syksyn uutuuden Mozartin Taikahuilun. Miten nautittava kokemus, musiikki oli tuttua ja kepeää ja upeat roolisuoritukset kruunasivat illan. Vieläkin tunnen väristyksiä Yön kuningattaren tutuksi tulleesta aariaosuudesta, siis miten ihmisestä voikin lähteä noin korkeita puhtaita ääniä! Ja oli ilta muutenkin viihdyttävä, mm Papagenon ja orjien roolihahmot saivat monet hytkymään naurusta. Tämä oli neljäs kerta oopperassa, mutta tämän jälkeen tuskin viimeinen vaikka ei minusta mitään suurta fania edelleenkään saa.

Oopperailta oli samalla osa jo perinteeksi muodostunutta tapaa kerätä Naisten pankin toiminnalle varoja. Ostamalla lipun Naisten pankin kautta lahjoitimme kaikki yhden ammatin kehitysmaan naiselle - ja saimme siinä samalla ihanan kulttuurinautinnon! Miten mukava tapa auttaa.

Jatkamme Naisten pankin muiden puuhanaisten kanssa syksyn ja talven tapahtumien suunnittelua mutta luvassa on ainakin kirpputori lokakuussa. Jos haluat lisätietoja miten pääset toimintaan mukaan tai miten voisit lahjoittaa rahaa toiminnalle käy Naisten pankin nettisivulla.