Tervetuloa Katapulssin sivuille - Welcome to Katapulssi!

Kiva kun löysit sivuilleni! Katapulssi tarjoaa tällä hetkellä sekä psyykkisen että fyysisen valmennuksen palveluita Katapulssi sports kautta.

torstai 12. heinäkuuta 2012

Kiitos!

Upea projekti melkein takanapäin. EM-kisat saatiin päätökseen ja nyt on loppuraportoinnin aika.

Päällimmäisenä mieleen jää upeasti järjestetyt kisat (pieni itsekehu sallittaneen), kohtuullinen sää, mahtava porukka, hienot urheilusuoritukset, kaunis stadion (somisteet ;o), upea tapahtumapuisto ohjelmineen ja tietenkin Appy.

Niin. Lipunmyynti ei sujunut aivan odotusten mukaisesti eivätkä suomalaiset hurmanneet meitä mitalisateella. Mutta jos jossakin kehdataan kirjoittaa että kisat epäonnistuivat, uskallan olla eri mieltä. Eurooppalaisittain tulostaso oli erinomainen, ja vain pari maata tuli Helsinkiin pienemmällä tai ns B-joukkueella Lontoon Olympialaisten takia. Kisajärjestelyt pelasivat haastavalla vanhalla stadionilla suomalaiseen luotettavaan tyyliin mallikkaasti. Kuljetukset pelasi. Ruoka oli maittavaa. Jokaisena iltana stadionilla istui lukuisa joukko faneja ja tunnelma oli huipussaan. Lisäksi kisat toivat melkoisen veropotin Helsingin kaupungille ja koko pääkaupunkiseudulle. Mielestäni on etenkin eurooppalaisten urheilijoiden aliarvioimista väittää että kisat epäonnistuivat.

Mutta seuraavaksi on loman aika. Olympiastadion pääsee odotettuun remonttiputkeen syksyllä 2012. Jään innolla odottamaan seuraavia arvokisoja uudistetulla stadionilla. Toivottavasti saan silloinkin olla laittamassa omat käteni saveen suomalaisen urheilu- ja kisajärjestäjäperinteen puolesta.