Tervetuloa Katapulssin sivuille - Welcome to Katapulssi!

Kiva kun löysit sivuilleni! Katapulssi tarjoaa tällä hetkellä sekä psyykkisen että fyysisen valmennuksen palveluita Katapulssi sports kautta.

keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Katapulssi tänään 5 vuotta!

Tänään tasan viisi vuotta sitten sain 2 kirjettä: että yritykseni oli rekisteröity YTJ-palveluun ja toisen kirjeen veroviranomaiselta hyväksynnästä alv-rekisteriin. Eli tänään 15.4.2015 Katapulssi-yritykseni täyttää hulppeat viisi vuotta! Jupii! Yrityksen nimeä olivat sparraamassa mm. äitini ja veljeni, suurkiitos teille!

Mitä kaikkea näihin viiteen vuoteen mahtuukaan... Nuo kuvassa olevat käyntikortit ja yritysilme on Tonin ja Macwell Creativen tuotoksia, työ johon olen edelleen erittäin tyytyväinen. Kiitos vaan Toni! Käyntikortit on jo aikaa sitten loppuneet, ja tämän viiden vuoden aikana se on ainakin muuttunut että yhteystietoja vaihdetaan ennemmin LinkedInissä, sähköpostitse tai lähetetään käyntikortti kännykkään. Eli ei noita perinteisiä paperikortteja oikein enää kaipaa itsekään, keneltäkään, hukkaan tuntuu joutuvan samantien. Toki hieno kortti antaa heti hyvän ensivaikutelman yrityksestä ja siihen kyllä kannattaa panostaa kuten koko yritysilmeseenkin. 

Heti alusta alkaen Katapulssin palvelutarjontaan on kuulunut erilaiset hyvinvointi-, liikunta- ja urheiluprojektit. Kouluttauduin kuntosaliohjaajaksi ja Personal traineriksi. Ja aika nopeasti ymmärsin että kannattaa ehdottomasti hyödyntää myös se vuosien varrella kertynyt osaaminen, eli teknologia- ja mobiilitietämys, monipuolinen markkinointiviestintäkokemus, projektinhallinta ja erityisesti tapahtumat. Ensimmäinen messukeikka oli Havainteen Väylä- ja liikennemessut Jyväskylässä ja sen jälkeen onkin tullut oltua mukana aika monessa.  
Yleisurheilun EM-kisat Helsingissä on varmaankin tähän mennessä ikimuistoisin projekti, varmaan siksikin että 1,5 vuoden projektissaolon aikana ehti tapahtua niin paljon ja sain myös rakennettua todella suuren ja tärkeän verkoston urheilumaailmassa. Monta hyvää ystävää on edelleen elämässäni tuon keikan jälkeen :D. Valmistuin tuon projektin aikana myös tapahtumatuottajaksi Vierumäeltä.  

Urheilugaalaa olen ollut tekemässä Hartwall Areenalla kahteen otteeseen. Gaala joka yhdistää koko urheiluväen. Loistava projekti. Olen ollut mukana viemässä Motivade -palvelua eteenpäin ja viime kesä meni rakkaan lajini golfin parissa kansainvälisiä kisoja järjestellen, siellä ehdottomana huippuhetkenä miesten joukkue EM-kisat Vanajassa heinäkuussa.


 
925 Festarit järjestettiin ekan kerran syksyllä 2013 ja viime syksynä olin tätä huipputapahtumaa myös Korjaamolla tekemässä. Saas nähdä käykö kutsu myös ensi syksyn tapahtumaa tekemään. 2013 puhujana oli mm.  Vishen Lakhiani ja Charles Duhigg, viime syksynä mun paras hetki oli kyllä kun jääkiekkofanina pääsin samaan kuvaan Peltosen Villen kanssa. HIFK. En gång, alltid.

Personal trainerina toimin pääasiassa Foreverclubilla Herttoniemessä, mutta on sitä ehditty muutakin. Vuosi sitten keväällä oltiin akkaporukalla Ylläs24-kisassa laskemassa, kisassa, johon valmistaduttiin melkein vuosi. Ja nyt valmennuksessa on mm. kuntourheilijoita ja yksi paluuta tekevä golffari.


Mitäs muuta tällä hetkellä teen. Triathlon For Fun järjestää valmennusta mutta myös triathlon -kisoja. Kesällä Vantaan triathlon 6.6. ja elokuussa vielä Helsinki City Triathlon 22.8. Uimastadikalla stadin ytimessä. Autan markkinoinnissa ja yhteistyökumppaniasioissa, ja kisojen aikana tehtäväni on pyörittää kisakansliaa. Projekti on osa-aikainen mutta katsotaan mihin se vielä johtaa kun kesä on ohi. Itsellä tarkoitus osallistua kesällä ensimmäisiin kisoihini, jotta voin vihdoin päivittää wanna-be-triathlete -tittelin oikeaksi triathlonistiksi! 

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille ja asiakkaille kaikesta tähänastisesta, toivottavasti yrityksen toiminta jatkuu yhtä vilkkaana ja antoisana tulevina vuosina. Firman kommunikointi hoituukin jatkossa tällaisella Apple iPhone kutosella

Katriina, yrittäjä