Tervetuloa Katapulssin sivuille - Welcome to Katapulssi!

Kiva kun löysit sivuilleni! Katapulssi tarjoaa tällä hetkellä sekä psyykkisen että fyysisen valmennuksen palveluita Katapulssi sports kautta.

torstai 10. maaliskuuta 2011

EM2012-kisaprojekti - EAC2012 in Helsinki

Olen tänään allekirjoittanut Katapulssin nimissä yhteistyösopimuksen Suomen Yleisurheiluliiton markkinointiyhtiön Track&Field Finlandin kanssa. Tarjoan asiantuntemustani ja osaamistani Helsingissä kesä-heinäkuun vaihteessa 2012 järjestettäviin yleisurheilun EM-kisoihin. Tulen toimimaan yhteyspäällikön roolissa vastuullani yritysyhteistyö, tarkemmin vastaan yritysten aktiviteettien, tapahtumien ja näkyvyyden koordinoinnista ennen kisaa ja sen aikana. Lisäksi rooliin kuuluu mm. yleisömarkkinoinnin tukeminen sekä tiivis yhteistyö Euroopan Yleisurheiluliiton kanssa. Omalta osaltani projekti käynnistyy 1.4. Aivan mahtava tilaisuus näyttää mitä osaan sekä saada jalansijaa sydäntäni lähellä olevaan urheilumaailmaan! Ja nyt vähän tuuletusta loppuun - YESYESYESYESYES!!!

*****
Today Katapulssi and Track&Field Finland have signed a contract for working together on European Athletics Championships in Helsinki end of June 2012. I will be taking responsibility for partner marketing activities coordination before and at the event. Additionally I will work closely with the European organisation and support spectator marketing activities. I am so looking forward to April 1, and the start of my career in this project! Wish me luck! 

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Virallisesti Personal trainer!

Yksi etappi elämässä saavutettu, sain tänään diplomin käteeni, joka kertoo että olen nyt virallisesti Trainer lab Personal trainer! Onnittelut myös muille kanssani valmistuneille!


Personal trainer -ammatti on ollut haaveenani vuodesta 2001 jolloin tutustuin Joe-nimiseen traineriin asuessani Singaporessa. Hän oli kannustava mutta myös vaativa valmentaja, ja pidin siitä miten hän sai minusta uskomattomia voimia irti ja tekemään suorituksia, joihin en uskonut pystyväni.

Nyt olen itse trainer ja toivon pystyväni siihen mihin Joe ja monet muut ovat kyenneet, muuttamaan ihmisten elämää, pysyvästi. A big shout out to you Joe!!!