Tervetuloa Katapulssin sivuille - Welcome to Katapulssi!

Kiva kun löysit sivuilleni! Katapulssi tarjoaa tällä hetkellä sekä psyykkisen että fyysisen valmennuksen palveluita Katapulssi sports kautta.

lauantai 16. kesäkuuta 2012

11 päivää ensimmäiseen palkintojenjakoon


Yleisurheilun EM2012 mitali ©Suomen Urheiluliitto
Tapahtumapuiston lava
Tänään on tasan 11 päivää Helsingissä järjestettävien yleisurheilun EM-kilpailujen ensimmäiseen kisapäivään ja palkintojenjakoon. Euroopan parhaat palkitaan näillä upeilla Mikko Paakkasen suunnittelemilla mitaleilla.

Ensimmäistä kertaa ainakin eurooppalaisen yleisurheilun historiassa parhaat urheilijat saavat mitalit kaulaansa stadionin ulkopuolella. Helsingin kisoihin rakentuu massiivinen 1500 neliön tapahtumapuisto Mäntymäen kentälle Kisahallin edustalle Olympiastadionin läheisyyteen. Tänne rakentuu myös upea lava, jolla urheilijat palkitaan.

 

Palkintojenjaon lisäksi tapahtuma-puistossa on runsaasti toimintaa ja ohjelmaa aamusta iltaan. Sinne on jo noussut Sodexon Podium-ravintola ja fanituotekauppa, lasten yleisurheilumaata SPARkia ja kumppanien expotelttoja rakennetaan paraikaa. Ja toki puistoon kuuluu myös picnic -alue, jossa voi nauttia omia eväitä tai fiilistellä hyvää tunnelmaa.

Heti keskiviikkoiltana räjähtää musarintamalla. Mutta kuka kansainvälisestikin kova nimi mahtaa olla silloin lavalla? Tsekkaa ohjelma ja tule paikalle! Tapahtumapuistoon kaikilla vapaa pääsy.

Lippuja stadikalle katsomaan huippuyleiurheilua saa vielä Lippupalvelusta.