Tervetuloa Katapulssin sivuille - Welcome to Katapulssi!

Kiva kun löysit sivuilleni! Katapulssi tarjoaa tällä hetkellä sekä psyykkisen että fyysisen valmennuksen palveluita Katapulssi sports kautta.

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Golfkausi avattu!

Tänään starttasi GoExpo -messut Messukeskuksessa ja mulla tuli kuukausi täyteen Golfliiton hommissa. Ja onhan tuolla jokunen kenttäkin vissiin auki, oikeesti. Itse en ole mailoihin vielä koskenutkaan mutta ehkä kipinä syttyy kun käyn itsekin tuolla messuilla viikonloppuna. Ihan virankin puolesta pitäisi golfia pelaa, kesällä pääsen upeille kentille kisojen merkeissä mutta katsotaan kuinka monta kertaa ne mailat tulee autosta ulos. Jos ottaisi tavoitteeksi pelata kaksi uutta kenttää ja yksi kierros jokaisella kisakentällä, olisihan siinä jo jotain.

Ensi kesästä tulee todella kiireinen. Ensimmäiset kansainväliset kisat pelataan heti juhannuksen jälkeen (eipä tarvitse miettiä mitä teen jussina, huh), jolloin 14- ja 16 -vuotiaat junnut kokoontuu Vierumäelle Finnish International Junior Championship -kisaan. Sitä ennen pelataan yksi junnujen viikonloppukisa Nordcenterissä, jossa olen luvannut auttaa ja kesäkuun puolivälissä naisten HLR Ladies Challenge Ruukissa, joka toimii samalla elokuun lopun HLR Golf Academy Openin karsintakisana.

Vierumäen jälkeen tullaan hetkeksi kotiin ja sen jälkeen suuntaamme järjestämään miesten amatööri joukkueEM-kisoja upeaan Vanajanlinnaan. Maanantaina 7.7. järjestetään kisojen avajaiset hulppeesti Hämeenlinnan torilla ja samassa yhteydessä promotaan golfia kesälomalaisille. Mun täytyy muistaa hankkia joku retonki, sekä avajaisten että päättäjäisten yhteydessä pukeudutaan juhlavasti (Mutta mähän tykkään nykyään olla mekossa, heh).
Tämä nyt sitten valitettavasti tarkoittaa sitä että suunnitelmani mennä Purhosen Annikan rippijuhlaan 6.7. jää haaveeksi, koska joukkueet saapuu jo lauantaina. Sorry Annika. Pöh.

Vanajan jälkeen vedetään taas happea viikon verran ja sitten mennäänkin taas Nordcenteriin, jossa pelataan Eccontourin ja Nordic liigan Finnish Open -osakilpailu. Viime kesän kisasta Masterista on vaan mukavia muistoja (vaikka kamala ukkonen keskeyttikin yhden kisapäivän moneksi tunniksi, ja pelotti) ja nyt on mahtava mennä Nordcenteriin. Jossa voisin kyllä koittaa pelata itse yhden kierroksen, jos vaikka pääsis uusitulle Freamille... 


Finnish openin jälkeen ajattelin hengähtää hetken ja piipahtaa Kuopiossa katsomassa toista rakasta lajia, yleisurheilua. Kalevan kisat toimii myös viimeisenä karsintana elokuisille Zürichin EM-kisoille. Ajatella että meidän kisoista on jo kaksi vuotta! Tämä reissu sopii hyvin siksikin että meillä on poikkeuksellisesti kokonaiset kaksi viikkoa taukoa ennen seuraavaa kisaa. Ja ehkä nyt ehdin sinne Tahkon kentälle vihdoin pelaamaan ja moikkaamaan Samulia, uutta Ukko-Tahkon isäntää.   

Tekemistä toki riittää ennen miesten Challenge Tourin Vaconopen kisaa Kytäjällä. Mutta koska
Kytäjä järjestää kisat jo kolmatta kertaa, on moni asia stressittömämpää ja helpompaa. Tänä vuonna kisa pelataan kaksi viikkoa myöhemmin kuin viime kesänä, joka on selkeästi vaikuttanu yritysmyyntiin positiivisesti ja myös yleisöä luulisi riittävän kun koulut on alkanu ja lomat lusittu.

Mä työstän tällä hetkellä kovaa vauhtia miesten EM-kisojen ilmoittautumisasioita ja nettisivuja, sen jälkeen tulille Vaconopenin kumppaniworkshopit ja yleisöpalvelut sekä FIJCn nettisivut. Finnish Openiin, Vacon Openiin ja HLR Golf Academy Openiin on tulossa ProAm lähtöjä myyntiin, niistä vielä lisää lähempänä kesää. Pitää tytön kiireisenä aina elokuun loppuun asti.  

Laittakaahan kalenteriin ja seurantaan seuraavat häppeningit. Linkitän nettisivut tänne heti kun ne saadaan auki: 
Finnish International Junior Championship 25.-27.6. Vierumäki

European Amateur Team Championship 8.-12.7. Linna Golf
Finnish Open 24.-26.7. Nordcenter
Vacon Open 14.-17.8. Kytäjä 

HLR Golf Academy Open 29.-31.8. Hillside Golf