Tervetuloa Katapulssin sivuille - Welcome to Katapulssi!

Kiva kun löysit sivuilleni! Katapulssi tarjoaa tällä hetkellä sekä psyykkisen että fyysisen valmennuksen palveluita Katapulssi sports kautta.

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Golfhommia ja muuta

Olenpas ollut laiska kirjoittamaan tänne omille sivuilleni. Pahoitteluni! Ehkä liikaa tekemistä, ja paljon on tullut tekstiä tullut kirjoitettua tuonne Motivade.comin blogiin. 

Firman synttäreiden jälkeen on tapahtunut mukavasti. Työt Helsinki Sports Clubilla on jatkunu koko kevään ja nytkin siellä on tullut muutamana iltana käytyä, ennenkun jään kolmeksi viikoksi pois. Olen tavannut paljon uusia ja vanhoja jäseniä, kuntosaliohjauksia on ollut mukavasti ja personal training asiakkaitakin ihan hyvin. Syksyllä meillä käynnistyy uusia kursseja, pienryhmävalmennuksia ja CMS-ketjun Valmennusjäsenyydet. Itse tulen vetämään toiminnallisen harjoittelun pienryhmää alkaen 4.9.

Motivaden markkinointi on käynnistynyt kovalla tohinalla. Tänään lanseerasimme kampanjan, jossa eniten kavereita jäseneksi kutsunut voittaa itselleen 100$ Amazon -lahjakortin! Olen lähestynyt bloggareita ja suomalaisia sanomalehtiä, Facebook ja Twitter pyörii, omaan blogiin tulee kirjoitettua. Lisäksi avuksi palkattiin intialainen Buzzfactory, joka tekee hyvää työtä maineen lisäämiseksi etenkin Suomen rajojen ulkopuolella. Palvelun jatkokehitystä tehdään myös, iPhone ja Windows Phone sovellukset yritetään saada tuutista ulos. Androidille sovellus jo on Google Playssa.

Zinzinossa on julkistettu uusia tuotteita Bioaktiivisten tuotteiden kategoriaan. Itse sain ekasta testistä ihan ok tuloksen, mutta nyt olen käyttänyt öljyä 2 kuukautta ja rasva% on pudonnut melkein 3%. Uuden testin otan parin viikon päästä, saapa nähdä millaisen tasapainon olen saanut kroppaan kehitettyä.   

Juhannuksen jälkeen kippasin tietokoneeni Valo-talon kuudenteen kerrokseen. Kutsu Golfliittoon oli käynyt. Reilun viikon päästä starttaa Finnish Open Espoon Mastergolfissa, jossa 156 jannua kisaa Nordic -liigan ja Ecco tourin osakilpailun voitosta. Heinä-elokuun vaihteessa suuntaamme Kytäjälle, jossa pelataan viime vuotiseen tapaan Finnish Challenge, Challenge Tourin osakilpailu. Ja siihen vielä perään naisten vastaava challengekisa LET Access Series osakilpailu HLR Golf Academy Open, joka pelataan tänäkin vuonna Vihdin Hillsidessa. Kolme viikkoa putkeen golfkentällä, mutta ei taatusti kierrostakaan omaa golfia... Noh aivan sama. Näitä kilpailuja on kiva olla tekemässä, koitan pitää huolta ProAmeista ja muistakin kumppaneihin liittyvistä käytännön asioista sekä ennen että paikan päällä. Ja Masterissa toimin ainakin banaani- ja vesikuskina paikan päällä, hih. Erityisen upea on mun mielestä toi Hillsiden kisa, jonka pääsponsorina on 2012 Länsi-Helsingin Yrittäjien vuoden yrittäjäksi valitun golfammattilaisen Hanna-Leena Ronkaisen yritys HLR Golf Akatemia. Girlpower!

Golfliiton keikan jälkeen hyppään mukaan 14.1.2014 järjestettävän Suomen Urheilugaalan ja marraskuun 12.-13. pidettävän 925 festarit projekteihin. Eli syksy on työntäyteinen, voi vähän huokaista helpotuksesta. Lisäksi kalenterissa on pari palaveria, joissa päästään keskustelemaan jatkosta. Helmikuusta 2014 eteenpäin olen tällä hetkellä projekteja vailla, että tarjota saa!