Tervetuloa Katapulssin sivuille - Welcome to Katapulssi!

Kiva kun löysit sivuilleni! Katapulssi tarjoaa tällä hetkellä sekä psyykkisen että fyysisen valmennuksen palveluita Katapulssi sports kautta.

maanantai 18. lokakuuta 2010

Asiakascase Havainne

Syyskuun alkupuolella sain mieluisan yhteydenoton Jonas Geustilta. Varsin uusi Havainne -firma oli menossa ensimmäisille alan messuille ja totesivat ettei aika eikä taidot riitä projektin toteuttamiseen. Joten hyppäsin kelkkaan ja koordinoin heidän osastonsa tapahtumassa. Osaksi projektia kuului myös messuprosessin luominen yritykselle.

Kävijöitä Väylät ja liikenne-tapahtumassa Jyväskylässä viime viikolla oli mukavat reilut 900, joista suurin osa kävi tutustumassa Välkky-havainnekapseliin Havainne-firman osastolla. Osasto onnistui loppujen lopuksi oikein hyvin, ensimmäiseksi kokeiluksi!  

Apuna projektin toteuttamisessa olivat AD Bergmanin Antti sekä tietenkin Havainteen omat pojat Jocke, Ben, Jone ja Timo. Kiitos kaikille!  

Havainne Oy on suomalainen kesäkuussa 2009 perustettu yritys, jonka missio on parantaa liikenneturvallisuutta. Päätoimiala on aktiivisten ja älykkäiden liikenneopasteiden kehittäminen, myynti ja markkinointi sekä niihin liittyvät konsultointi- ja internetpalvelut.