Tervetuloa Katapulssin sivuille - Welcome to Katapulssi!

Kiva kun löysit sivuilleni! Katapulssi tarjoaa tällä hetkellä sekä psyykkisen että fyysisen valmennuksen palveluita Katapulssi sports kautta.

torstai 10. helmikuuta 2011

Personal training -kurssi loppusuoralla!

Matka kohti Personal trainer -tutkintoa alkoi itse asiassa jo syyskuussa, kun aloitin kuntosaliohjaajakurssilla. Olen huomannu että siitä on ollu todella paljon hyötyä, sekä koulutuksessa että ihan käytännön työssä. PT-kurssilla jotkin asiat on sitten viety vielä syvemmälle ja pidemmälle, ja ollaan saatu hyviä käytännön työkaluja.

Parasta antia on ehdottomasti ollu ravitsemusosuus, joka oli itselle se kiinnostavin ja ehkä haastavin osuus, koska tarvitsin lisäymmärrystä miten rakennella järkeviä ruokavalioita asiakkaille. Vaikka itse syön hyvin ja suht oikein niin miten viedä se muiden elämään, siihen olen saanu hyviä vinkkejä. Myös psykologinen osuus toi uusia näkemyksiä tähän työhön. Lisäksi suuri kiitos mahtavan mahtavat kurssikaverit Kira, Heli, Satu x 2, Saku, Ilari, Markku ja Eerika sekä aivan loistavat, innostavat
Trainerlabin kouluttajat!

Tänään alkaa sitten koulutuksen viimeinen, kahden päivän mittainen rutistus. Luvassa näyttökokeet ja kirjallinen tentti. Näistä läpi ja PT-paperit on kädessä. Olenkohan lukenu tarpeeksi, hieman jännittää!