Tervetuloa Katapulssin sivuille - Welcome to Katapulssi!

Kiva kun löysit sivuilleni! Katapulssi tarjoaa tällä hetkellä sekä psyykkisen että fyysisen valmennuksen palveluita Katapulssi sports kautta.

tiistai 13. tammikuuta 2015

Urheilun juhlaa!

Tänään se on taas. Suomen Urheilugaala. Ja aika palkita vuoden 2014 urheilijat, taustavaikuttajat ja valmentajat.

Tänään iltani on hieman erilainen kuin kolmena edellisenä vuotena. En ole töissä! Tänään saan istua illallispöytään, nauttia lasin viiniä, illan tunnelmasta ja illallisesta mekkoon pukeutuneena, tälläytyneenä. Kuten kuka tahansa vieras. Tiedän mikä työ tuon illan pystyttämiseen tehdään, joten arvostan tätä kutsua todella korkealle. Katson iltaa varmasti eri silmin kuin muut vieraat. Toivottavasti myös osaan nauttia enkä vain tuijota tuotannollisia asioita. Asiaa varmasti auttaa mukana tuleva maailman paras pöytäseura
:D

Illan aikana saadaan nauttia hyvästä musiikista, etenkin odotan Apulannan keikkaa, jaetaan lukuisia palkintoja eri kategorioissa, ja illan kruunaa Vuoden urheilijan valinta. Viime vuosi oli aivan mahtava urheiluvuosi monissa lajeissa ja tuo kunnia kuuluisi todella monelle joukkueelle tai yksilöurheilijalle. Miettikääpä vaikka viikonvaihdetta 4.-5.1.2014 miten paljon silloin tapahtui! Oli sykähdyttävää hetkeä ja vuoden urheilijan suoritusta. Ja pitkin vuotta saimme nauttia penkkiurheilijana useiden lajien menestyksestä. Valinta tulee olemaan todella vaikea, ei ole Urheilutoimittajilla helppoa laittaa eri lajeja, urheilijoita ja suorituksia samalle viivalle. Ei se koskaan ole sitä ollut. Oma valintani olisi viime vuonna kunnolla läpimurron golfin eliittiin tehnyt Mikko Ilonen. Se työmäärä mikä tuolle tasolle pääsemiseksi vaaditaan on todella suuri, kilpailut kestävät jopa 5 päivää ProAm-kilpailuileen. Siinä pitää olla 4 päivää hurjassa vireessä päästäkseen korjaamaan potin päätöspäivänä. Taso on Euroopassakin äärimmäisen korkea, joten siksi nostan Mikon suoritukset aivan omalle
tasolleen. Mikko on urheilijana rehti ja hyvä keulakuva lajilleen täällä Suomessa. Muutenkin arvostan urheilijoita, jotka pitkin kautta pääsevät huippusuorituksiin ja mielestäni ansaitsevat palkinnon ennemmin kuin yhden huippusuorituksen tehnyt. Toki mitenkään heidän suoritustaan aliarvioimatta, mittaamaton määrä työtunteja siihenkin saavutukseen on täytynyt tehdä. Mutta jos samalle viivalle laitetaan urhelijoita, olisi mielestäni yksi kriteeri juuri menestys pitkin kautta. 

Mutta kohta on aika laittaa mekko päälle ja suuntaa kohti Hartwall Arenaa ja Suomen Urheilugaalaa 2015. Mikä oli Sykähdyttävin urheiluhetki? Kenestä Vuoden urheilija? Muistakaahan katsoa Yle Areenasta Preshow ja telkkarista livelähetys klo 20 alkaen. TVkakkosella!