Tervetuloa Katapulssin sivuille - Welcome to Katapulssi!

Kiva kun löysit sivuilleni! Katapulssi tarjoaa tällä hetkellä sekä psyykkisen että fyysisen valmennuksen palveluita Katapulssi sports kautta.

keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Katapulssi avaa jälleen ovensa


Ei. En ole lähdössä merille. Ugh vatsani ei ole tehty merellä liikkumiseen. Vaan katselen jalat tukevasti maan pinnalla horisonttiin ja mietin mitä seuraavaksi. Olen tänään toukokuun toisena päivänä ensimmäistä päivää vapaa kuin taivaan lintu, joku voisi sitä työttömyydeksikin kutsua. Melkein kaksi vuotta Management Events Studiossa oli oikeasti kaikin puolin hyvää aikaa, vaikka tehtävä sitten osoittautuikin hieman liian raskaaksi ja stressaavaksi minulle. Mutta pääsin sekä hyödyntämään jo opittua ja käyttämään omia taitojani että opin aivan valtavasti taas. Harmittaa tietysti etten pystynyt ihan sitä panosta antamaan Mikolle ja kumppaneille, mitä minulta odotettiin, mutta nyt on sekin rooli kokeiltu ja siitä opittu.

Etsin vakavissani uusia töitä ja haasteita. Mielellään hyödyntäisin rautaista projektinhallintaosaamistani asiakasrajapinnassa. Eteen on tullut sellaisia mielenkiintoisia tehtäviä ja sopivia titteleitä kuin business manager, project manager, development officer, kehityspäällikkö, customer success manager, asiakaspalvelupäällikkö... Rooleja, joissa tarvitaan sekä ammattitaitoa ja näkemystä mutta myös oikeanlaista, hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa persoonaa vetämään ihmisiä, asioita ja aikatauluja yhteen, kehittämään ja kehittymään yhdessä.

Mutta ajattelin että sillä aikaa kun etsin ja lähetän hakemuksia mielenkiintoisiin tehtäviin, voisin avata nuo Katapulssin ovet taas. Valmennuksiahan olen tehnyt koko ajan, mutta nyt voisin ottaa vastaan toimeksiantoja sikäli mikäli yrityksistä puuttuu sopivat kädet jonkin osa-aikaisen tai lyhytaikaisen projektin tai tehtävän läpiviemiseen. Ja ties vaikka sitä kautta löytysi se uusi mielekäs homma, kuka sitä tietää.


Eli jos sinulla, yritykselläsi tai tiedät jonkun organisaation, jolla on pari ylimääräistä markkaa taskussa ja projekteja, jotka eivät käsien puutteessa etene niin ota ja meilaa mulle, niin katsotaan miten voisin auttaa! Kiittää hän.

Katriina, sparraaja, projektijohtaja, toteuttaja ja innostaja
katriina(at)katapulssi.com