Tervetuloa Katapulssin sivuille - Welcome to Katapulssi!

Kiva kun löysit sivuilleni! Katapulssi tarjoaa tällä hetkellä sekä psyykkisen että fyysisen valmennuksen palveluita Katapulssi sports kautta.

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Alkuvuosi on mennyt nopeasti

Kevät keikkuen tulevi. Tai yrittää tulla. Lunta vieläkin maassa. Kyllähän minä olen talvi-ihminen mutta alkaa jo riittää!

Alkuvuosi on joka tapauksessa menny tosi nopeasti. Tammikuu meni tiiviisti Urheilugaalan parissa ja sen jälkeen olen aktiivisesti etsinyt uusia projekteja, ideoinut, myynyt kahvia ja hyvää, terveyttä edistävää öljyä ja mm. aloittanut Helsinki Sports Clubilla Personal Trainerina. Muutamia keskusteluja ja ideoita on edennyt pidemmällekin, mutta ennenkuin nimet on paperissa en niistä sen enempää uskalla vielä kertoa. Ja niin, ennenkun nimiä on papereissa niin duuneja saa vielä tänne päin tarjota :o)

Vuoden lopussa asetin tavoitteeksi että tästä vuodesta tulee elämäni paras. Alkuvuonna raha-asiat on välillä saanu mielen vähän synkäksi ja omalle tavoitteelle on pitänyt vähän naureskella että ai tällanenko on paras vuosi. Mutta vahva usko on että tästä tämä kääntyy ja loppuvuodesta voin todeta että hell yeah, mikä vuosi! Ei muuta kuin haasteita päin ja voittoon.

Ihanaa kevättä kaikille!