Tervetuloa Katapulssin sivuille - Welcome to Katapulssi!

Kiva kun löysit sivuilleni! Katapulssi tarjoaa tällä hetkellä sekä psyykkisen että fyysisen valmennuksen palveluita Katapulssi sports kautta.

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Vuoden 2013 urheilijat valittu

Tiistaina 14.1. oli taas lukuisia jännittäviä hetkiä, kun vuoden 2013 parhaita urheilijoita palkittiin Hartwall Areenalla. Minulla oli suuri ilo ja kunnia olla tekemässä tätä mahtavaa tapahtumaa, sekä olla todistamassa upeiden urheilijoiden ja urheiluvaikuttajien hienoja hetkiä.

Teron palkitseminen vuoden urheilijaksi oli upea kunnianosoitus hänen upealle uralleen. Mutta ei voi mitenkään kieltää sitä että tuon palkinnon olisi aivan yhtä hyvin ansainnut äänestyksessä toiseksi sijoittunut suunnistuksen MM-kultamitalisti Mårten Boström tai kolmanneksi "jäänyt" MM-pronssimitalisti uimari Matti Mattsson. Eri lajien urheilijoiden ja urheilusuoritusten laittaminen samalle viivalle ei ole koskaan helppoa, joten Urheilutoimittajien liiton roolia en lainkaan kadehdi. Sapiskaa tulee oli valinta kuka tahansa. Subjektiivisia asioita kun nämä ovat.

Ekan kerran Urheilugaalan historiassa valittiin myös yleisön oma suosikki, kuten missikisoissa :o). Sen äänestyksen voitti motocrossajaja Hermusen Mauno. Toiseksi tuli kelaaja Leo-Pekka Tähti ja kolmanneksi suunnistaja Mårten Boström. Toinen äänestys mihin yleisö pääsee perinteisesti vaikuttamaan on Sykähdyttävin urheiluhetki. Huuhkajien tasapeli Espanjaa vastaan vakuutti kansan ja pokaalin pokkasi joukkueen puolesta Paatelaisen Mixu.

Illan aikana jaettiin melkoinen määrä Uuno-pokaaleja, koko lista voittajista on nähtävissä urheilugaalan nettisivulta.