Tervetuloa Katapulssin sivuille - Welcome to Katapulssi!

Kiva kun löysit sivuilleni! Katapulssi avaa taas ovensa ja vastaanottaa mielellään lyhytaikaisia, projektinhallintaa vaativia toimeksiantoja.

Katapulssi sports jatkaa edelleen liikuttamalla ihmisiä ja tuottamalla onnnistumisia hyvinvoinnin saralla.

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Lisäkoulutusta hankkimassa

Toinen viikonloppu Vierumäellä takana. Tällä kertaa Tapahtumatuottaja-koulutuksen merkeissä, joka järjestetään Suomen Urheiluliiton, Jääkiekko- ja painiliittojen yhteistyönä. Koulutuksen kautta pyritään vahvistamaan varsinkin urheilutapahtumien parissa toimivien tai sinne pyrkivien osaamista tapahtumien järjestämisessä ja siihen liittyvissä toiminnoissa. Nämä tapahtumat tarjoavat myös mahdollisuuden suorittaa tutkintoon liittyvä harjoittelujakso.

Koulutuksessa käydään läpi tapahtumatuotannon osa-alueet konseptoinnista toteutukseen ja lopuksi voi suorittaa tapahtumatuottajatutkinnon. Kurssin aluksi tehtiin itsearviointi, ja se vahvisti hyvin käsitykseni omista vahvuuksistani ja kehityskohteistani tapahtumien hallinnassa. Vaikka olen tehnyt isojakin tapahtumia en ole koskaan toiminut koko tapahtuman vastaavana, ja tähän toivon saavani hyviä työkaluja jatkotyöllistymistä ja projekteja varten.

Kurssilla on noin 30 eri ikäistä ja eri taustaista ihmistä taaten erittäin vilkkaan keskustelun ja ideoinnin. Tänään mm. saatiin erinomaisia ideoita meidän EM-kisojen markkinointiin ja lipunmyynnin edistämiseen. Kiitos vaan vielä kerran kaikille ryhmäläisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti