Tervetuloa Katapulssin sivuille - Welcome to Katapulssi!

Kiva kun löysit sivuilleni! Katapulssi tarjoaa tällä hetkellä sekä psyykkisen että fyysisen valmennuksen palveluita Katapulssi sports kautta.

maanantai 9. huhtikuuta 2012

EM-kilpailuihin 78 päivää

Aika tasan tarkkaan vuosi sitten astuin SLU-talon 8 kerrokseen ja aloitin työt Suomen Urheiluliitossa ja Helsingin yleisurheilun EM-kilpailujen markkinoinnissa. Silloin tuntui että kisojen alkuun on ikuisuus ja ehditään tehdä vaikka mitä.

Noh ollaanhan me ehditty vaikka mitä ja mieli on hyvä. Kolme kampanjajaksoa takana, viimeistä suunnitellaan.
Myös tuon vieressä olevan Appy-kaverin kanssa puuhastellaan mielenkiintoisia asioita ennenkuin se lopullisessa muodossaan ilostutta ja ihastuttaa mobiilipalvelullaan yleisurheilun ystäviä ja kisavieraita.Kisoja on promottu lukuisissa tapahtumissa, ja kevään kalenteri näyttää mahtavan täydeltä. Päasiassa promot tehdään täällä pääkaupunkiseudulla mutta mahtuu mukaan mm Tukholman marathon, ja tietenkin Tampereen Eliittikisat! Yhteistyökumppanit ovat todella aktiivisia ja motivoituneita, heidän kanssaan tämä matka on ollut todella hieno.

Vielä ei aiheuta stressiä tuo lukema 78, jääkiekon MM-kisoihin on paljon vähemmän aikaa ;o) Mutta tahti varmasti tiivistyy kunhan vapusta selvitään ja toukokuulle päästään. Ja haikeus projektin päättymisestä ehtii varmasti iskeä vasta heinäkuussa kun event parkin rakenteita aletaan purkamaan...


Uskomatonta mihin tämä meidän noin 20 henkinen EM-toimisto on pystynyt tässä ajassa. Tällaiset maailman luokan kisat ja venytty ollaan koko jengi. Olen viihtynyt hurjan hyvin ja oppinut paljon uutta, myös itsestäni. Ennenkuin tuo 78 päivää on ohi, täytyy vielä rutistaa ja kaivaa uusi työpaikka tai projekti jostain. Jotta sitten syyskuulla voi jatkaa eteenpäin muistellen tätä mahtavaa matkaa.

Jos liput kesän kuumimpaan yleisurheilutapahtumaan on vielä ostamatta, ei hätää, niitä vielä saa. Erittäin mukavaan hintaan! Kurkkaa lippupalvelu.fi.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti