Tervetuloa Katapulssin sivuille - Welcome to Katapulssi!

Kiva kun löysit sivuilleni! Katapulssi tarjoaa tällä hetkellä sekä psyykkisen että fyysisen valmennuksen palveluita Katapulssi sports kautta.

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Katapulssi 3 vuotta!

Meinasipa tärkeä merkkipaalu mennä aivan ohi tässä pienen kiireen keskellä (joka siis on oikein positiivinen asia näin yrittäjän kannalta). Maanantaina 15.4 nimittäin tuli kuluneeksi 3 vuotta siitä kun Katapulssi virallisesti aloitti toimintansa!!!

Kun käynnistin yritystäni oli minulla jo ensimmäinen projekti eli toiminta käynnistyi poikkeuksellisella tavalla. Aluksi ajattelin että tähtään pelkästään hyvinvointi-, liikunta- ja urheilupuolen projekteihin, mutta aika pian tajusin millainen voimavara ja tietotaito minulla on kaikki markkinoinnista, tapahtumista, projektien johtamisesta, mobiilimaailmasta ja teknologioista Nokia-aikana oppimani mukaanlaskettuna. Olisi ollut pähkähullua jättää tämä käyttämättä! Ja eipä aikaakaan kun puhelin taas soi ja seuraavaa projektia pukkasi. Tästä voi kyllä kiittää toki sitä että hoitaa hommansa asiallisesti ja sovitun mukaisesti loppuun asti, mutta myös näitä sosiaalisen median kanavia kuten LinkeidIn. Kyllä minuntapainen osaaminen haetaan verkostojen ja suositusten kautta, ei Keltaisten sivujen mainosten kautta vaikka niitä jatkuvasti yritetään mulle kaupata ties millä mainospuheilla!

Tämän kolmen vuoden aikana olen päässyt tekemään erittäin mielekkäitä, pieniä ja suuria projekteja. Olen oppinut yritysmaailmasta, markkinoinnista, myynnistä, verkostoitumisesta, taloudenpidosta, verotuksesta, kahvista, ravinnosta, treenaamisesta, kaupankäynnistä ja ties mistä yhtä tärkeästä unohtamatta ehkä sitä kaikista tärkeintä - eli itsestäni. Matkaan on mahtunut iloja ja pieniä masentumisia, ala- ja ylämäkiä mutta niin vaan niistä on selvitty.

Olen lukenut valtavasti, kouluttautunut ja sen myötä hankkinut itselleni uusia tulolähteitä. Olen opiskellut kuntosaliohjaajaksi ja Personal Traineriksi, tapahtumatuottajaksi ja ravinto-ohjaajaksi. Olen luonut yhteistyökumppani-verkostoja, -konsepteja ja -projekteja, joista jotkut ovat jopa poikineet rahaa! Muutama uusi viritys on meneillään, toivottavasti niistä on pian lisää kerrottavaa. Tällä hetkellä minua työllistää Zinzinon kahvin ja bioaktiivisten tuotteiden edustus (uusi tuoteperhe lanseerattiin viime la, päivitän sivut kunhan ehdin :o), ihanat Personal Training asiakkaat sekä Helsinki Sports Clubilla että muuallakin että uusi, viime viikolla lanseerattu Motivade -palvelu, jolla koitamme saada inaktiiviset softaperunat motivoitua liikkumaan. Vastaan Motivaden markkinoinnista ja lisäksi osallistun aktiivisesti uusien versioiden ja palvelun kehittämiseen. 

Olen tavannut niin paljon uusia ihmisiä kaikenlaisissa kinkereissä ja saanut luotua itselleni sitä kautta nimeä ja myös businesta etten edes pysty laskemaan. Onneksi näin ulospäinsuuntautuneelle se verkostoituminen ei ole lainkaan hankalaa, mutta välillä se itsensä tai oman osaamisensa myyminen on yllättävän haasteellista. Sitä 30 sekunnin hissipuhetta ja 4 minuutin pitchiä kannattaa harjoitella, jatkuvasti.

Voin vilpittömästi suositella yrittäjyyttä, vaikka en sitä ollut koskaan ajatellut itselleni ammatiksi tai toimeentulon lähteeksi. Mutta varaudu siihen että sinun täytyy tehdä töitä ja olla aktiivinen. Ei tule tiliä jos ei ole asiakkaita, jotka palkkasi ja kulusi maksaa. Matkalle mahtuu kaikenlaista, joista täytyy luovia ohi, ali tai yli. Ja on ihan ok epäonnistua, siitä oppii paremmin kuin onnistumisista. Apunasi on monenlaisia tahoja ELY-keskuksesta Yrittäjäjärjestöön ja Yritysneuvonnasta verotoimistoon. Apua saa kun sitä älyää pyytää. Rahaa ei koskaan ole tarpeeksi mutta jos haluaa tehdä sitä mistä itse tykkää ja hallita elämäänsä paremmin, ei raha aina voi olla ensimmäinen asia. Toki sitä saisi enemmänkin tulla kun laskut pitää maksaa ;o)

Olen siis ehtinyt paljon, ihan huimaa! Viimeistään vappuna kumoan itseni ja yritykseni kunniaksi aitoa shampanjaa ja samalla toivon itselleni tarmoa ja sisua seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Tämä kun ei missään nimessä jää tähän, vastahan tässä on päästy niin sanotusti starttiviivalle!


Itsestään erittäin ylpeä Katriina
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti