Tervetuloa Katapulssin sivuille - Welcome to Katapulssi!

Kiva kun löysit sivuilleni! Katapulssi tarjoaa tällä hetkellä sekä psyykkisen että fyysisen valmennuksen palveluita Katapulssi sports kautta.

tiistai 24. syyskuuta 2013

925 Festarit


Muutaman kuukauden päästä räjähtää Korjaamolla. Silloin sinne kerääntyy huippuluokan puhujia ja 700 työvallankumouksesta innostunutta kuulijaa 1,5 päiväksi.


Festareiden aikana kuulet  ja opit tehokkaammista tavoista tehdä töitä, töissä viihtymisestä, työn mielekkyydestä, ravinnon, unen ja liikunnan merkityksestä työkykyyn ja innovatiivisuuteen sekä osallistumalla että kuuntelemalla. Puhujina kovan luokan nimet kuten esimerkiksi The Power of Habit- kirjan kirjoittaja Charles Duhigg, Googlen henkilöstöjohtaja Frank Kohl-Boas, Mindvalleyn perustaja Vishen Lakhiani ja positiivisen ajattelun pioneeri Esa Saarinen.

Liput on myynnissä nyt. Kannattaa hankkia ettei jää upea kattaus näkemättä ja kuulematta. Tämä ei ole tavallinen seminaari, niinkun nimikin jo kertoo.

Korjaamon jokainen nurkka elää ja hengittää työtapojen uusia tuulia näinä kahtena päivänä. Festarimeiningillä. Olen mukana tekemässä tätä ainutlaatuista tapahtumaa. Tule sinäkin!
 
925 Festarit Korjaamolla 12.-13.11.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti