Tervetuloa Katapulssin sivuille - Welcome to Katapulssi!

Kiva kun löysit sivuilleni! Katapulssi tarjoaa tällä hetkellä sekä psyykkisen että fyysisen valmennuksen palveluita Katapulssi sports kautta.

maanantai 6. kesäkuuta 2016

Katapulssi jatkaa valmennuspalvelujen parissa

Siitä on 7 vuotta kun jätin Nokian taakseni ja vuosi siitä aloitin oman yritykseni parissa.

Nyt on taas aika uudelle. Siirryn reilun kuuden hienon ja opettavan yrittäjävuoden jälkeen takaisin palkkatöihin. Tämä on tilaisuus, jota ei voi jättää käyttämättä.

O
len nauttinut kuluneista vuosista ja tietynlaisesta vapaudesta eivätkä haasteet ole minua lannistaneet mutta samalla jo pidempään kaivannut uudenlaista haastetta, tekemistä ja alalla eteenpäin menemistä ja ehkä myös sitä tietynlaista rutiinia ja turvaa. Nyt löytyi sopiva paikka lähteä toiselle töihin. Tätä päätöstä ei siis ole tehty hetken puuskassa eikä kevyin mielin. Ja. Lohdutuksena kaikille päätöksestäni järkyttyneille: Kerran yrittäjä = aina yrittäjä
eli vaikka työnantaja vaihtuukin niin samassa energisessä hengessä meinaan täällä uudessa yrityksessäkin toimia.


Uusi päätoiminen työpaikkani on tästä päivästä eteenpäin Management Events Studio, jossa t
ulen toimimaan projektijohtajana. Olen superinnoissani tästä mahdollisuudesta! Paikka on haastava tietäen koko alan kipupisteet mutta hei sellaisessa liemessä minut on keitetty että bring it on! Tämä tarkoittaa samalla sitä että Katapulssin toiminta hiljenee tapahtuma- ja projektinhallintapuolella tällä erää. Toiminta ei kuitenkaan täysin lakkaa sillä jatkan toki edelleen valmennushommissa Katapulssi sportsin puolella. Sinne siirtyy myös blogipäivitykset, joissa lupaan olla vähän viimeaikaista aktiivisempi. Tervetuloa seuraamaan mm. matkaani triathlonin parissa ja vaikkapa varaamaan valmennuspalveluita!

Tässä vaiheessa kiitokset kaikille Katapulssin ja minun mukana kulkeneille, keikkaa tarjonneille, yrittäjäkollegoille, yhteistyökumppaneille, tiimikavereille, alihankkijoille, kiitos ja kumarrus, tiedätte kyllä ketä olette. Kiitos luottamuksesta, kiitos uskomisesta kykyihini, kiitos työllistämisestä.
Veikkaisin että monen teistä kanssa tiemme edelleen kohtaavat ja toivon että yhteistyömme voi jatkua yhtä hyvissä merkeissä.

Nyt on luvassa kuukausi tiukkaa rutistusta ja sitten mulla on moneen vuoteen oikea pitkä kesäloma! Ihanaa kesää toivottaen. Katriina

4 kommenttia: