Tervetuloa Katapulssin sivuille - Welcome to Katapulssi!

Kiva kun löysit sivuilleni! Katapulssi tarjoaa tällä hetkellä sekä psyykkisen että fyysisen valmennuksen palveluita Katapulssi sports kautta.

torstai 11. lokakuuta 2018

Muistakaa juhlia milestoneja!

It is official. It is public. It is a Gamesaver! Mulla on ollut ilo ja kunnia olla mukana lanseeraamassa mainiota, ennen näkemätöntä uutta videomediaa junnusporttiin. Kun idean isä Vellu Maurola mulle keväällä soitti ja kysyi kiinnostaisiko tehdä tällaisen projektin parissa töitä ja ehtisinkö auttaa, ei speksit kuultuani tarvinnut kauaa miettiä että haluanko mukaan.

Tiedän että ystävissäni ja tuttavissani on paljon urheiluhulluja ja perheitä, joissa harrastetaan paljon. Kuinka monta kertaa olet vanhempana miettinyt että "pahus kun haluaisin nähdä junnun matsin, mutta en millään pääse paikalle?"  Noh Gamesaver pelastaa. Joukkueet pystyvät sovelluksen avulla streamaamaan pelit livenä ja sinä voit ne omasta älylaitteestasi katsoa!

Streamaaminen ja kuvaaminenhan ei sisänsä ole enää mitään uutta mutta
pelien seuraamisen lisäksi pelejä on mahdollisuus kommentoida, pysyt mukana pelitilanteessa sisäänrakennetun tulospalvelun avulla ja omaa joukkuetta voi kannustaa erilaisin kannustimin. Ja jos missaat liven tallentuvat kaikki pelit palveluun, josta niitä voit niitä katso koska tahansa kun sinulle sopii vaikka oman junnun kanssa. Pretty cool eikö! Jokainen joukkue joutuu hakemaan kuvausta varten kuvausoikeuden, jolla varmistetaan se että palvelussa ei näy mitään epäasiallista sisältöä. Tämä tarkoittaa samalla myös sitä että ihan kaikkia pelejä ei välttämättä palvelusta löydy, koska kuvausvastuu on joukkueilla. 

Pelien lisäksi palveluun tuotetaan muuta mielenkiintoista ajankohtaista ja lajikohtaista sisältöä, kuten salibandyn Vilttiketju ja jääkiekon puolella Purkukiekko. Ja lähitulevaisuudessa Gamesaver pyrkii tarjoamaan yhden keinon seurojen ja joukkueiden ainaiseen rahapulaan, eli joukkueilla on jatkossa mahdollista sopia omista yhteistyökumppanuuksistaan omiin pelehin.Me juhlistettiin nyt softlaunch –vaihetta, eli sovellus on kaupassa mutta pyydämme jo valmiiksi anteeksi, jos bugeja tulee eteen. Ja on lähdetty tarkoituksella liikkeelle vain kahden lajin, salibandyn ja jääkiekon kanssa, koska nää lajit on lähellä tiimin sydäntä, mutta siksikin että näissä lajeissa on paljon pelejä. Näin ollen saadaan testaajia sekä käyttäjä- että kuvaajapuolelle paljon ja varmistetaan että kun lisää lajeja tulee mukaan kestää järjestelmä sen. Eli jos säbä tai jääkiekko ei oo sun ja perheesi juttu, älä huoli, lisää lajeja on luvassa mukaan ennen kuin huomaatkaan!Ai mikä mun rooli on ollut tässä? No niinkun startupeissa usein niin hyvin monipuolinen. Pääasiassa olen koittanut pitää milestoneista ja aikatauluista huolta mutta olen toiminut office managerina, valmistellut markkinointia, nettisivuja ja ottanut vastuun käyttäjätuen käynnistämisestä sekä luonut ison määrän tunnareita joukkueille. Käytännössä autellut siellä missä apua on tarvittu. Paitsi koodaamisessa :D Seuraavaksi katseet suunnataankin varsinaisen big bangin valmisteluihin.

Sovellus on nyt ladattavissa ilmaiseksi uusimpiin iOS ja Android älylaitteisiin. Lataa, testaa ja anna palautetta! Käyttäjiä on tullut mukaan ilman kovinkaan kummoista markkinointia eli selkeästi kysyntää tällaiselle palvelulle on.

Pistä myös Gamesaverofficial seurantaan Instagramissa niin pysyt hyvin ajan tasalla.
Katsotaan koska saadaan juhlia seuraavaa milestonea. 
Save the day save the game! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti