Tervetuloa Katapulssin sivuille - Welcome to Katapulssi!

Kiva kun löysit sivuilleni! Katapulssi tarjoaa tällä hetkellä sekä psyykkisen että fyysisen valmennuksen palveluita Katapulssi sports kautta.

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Joululahjat hankkimatta?

Niin se joulu tulee taas. Kuten joka vuosi. Ja taas mietityttää mitä sitä ostaisi lahjaksi.

Tässä pari ideaa. Oletko kahvin ystävä? Juodaanko perheessäsi kahvia? Onko joku lahjan saaja, joka pitää hyvästä kahvista? Jos vastaat kyllä, jatka. Joko teillä on Espressokone? Onko sellaista harkittu? Jos vastaus on kyllä, minulla on sinulle ratkaisu.

Edustan Zinzino- nimistä ruotsalaista kahvialan yritystä. Kahvi on laadukasta ranskalais-belgialaista Rombouts-Malongo -kahvitalon kahvia, joka on orgaanisesti viljeltyä espressokahvia. Kahvi myydään erikoisvalmisteisiin koneisiin kierrätetystä materiaalista valmistetuissa yksittäispakatuissa podeissa, jolloin kahvi on aina tuoretta. Kahvilaatuja on kaiken kaikkiaan 18 ja myös 4 erilaista teelaatua on saatavilla. Koneita tai kahvia ei voi ostaa kaupasta, vaan suoraan myyjältä kuten minulta. Kahvi toimitetaan postitse joka toinen kuukausi, valitsemasi sortimentin mukaisesti ja koneen käyttöön opastetaan, jotta saat itsellesi parasta kahvia. Joka kerta. Näin joulun alla meillä on erikoistarjous espressokoneen ostajalle, soita tai meilaa niin saat tietää lisää!

Tai miten olisi kunnon lahja itselle, ystävälle, anopille/apelle, puolisolle? Osta Personal training -kerta tai paketti, kuntosaliohjaus, tai vaikkapa ravintoneuvontaa! Personal trainerin avulla saat liikuntaasi kipinää ja uutta virtaa, opit miten syödä oikein ja saat vinkkejä miten päästä tavoitteisiisi, oli se sitten painonpudotus tai parempi lihaskunto. Lahjan saaja voi olla vasta-alkaja tai kokenutkin liikkuja, pankista löytyy jokaiselle tasolle taatusti toimivia vinkkejä. Näin joulun alla voit nyt hyötyä rahallisesti, esimerkiksi viiden treenikerran PT-pakettiin saat nyt yhden treenikerran lisää! Ota yhteys niin katsotaan millainen paketti lahjaksi kasataan, lahjan saajan kroppa kiittää!

Ota pikimmin yhteyttä, tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti