Tervetuloa Katapulssin sivuille - Welcome to Katapulssi!

Kiva kun löysit sivuilleni! Katapulssi tarjoaa tällä hetkellä sekä psyykkisen että fyysisen valmennuksen palveluita Katapulssi sports kautta.

lauantai 29. syyskuuta 2012

Tapahtumatuottajaksi

Uusia Tapahtumatuottajia!Vuosi sitten Vierumäellä alkanut Tapahtumatuottajakoulutus päätettiin viime viikonloppua juhlallisesti. Suurin osa kurssikavereista oli paikalla syömässä kakkukahvit ja noutamassa todistuksen. Kolmisenkymmentä meitä aloitti ja vain kaksi keskeytti, aika kelpo prosentti. Ja loppupeleissä aika moni kurssikavereistakin päätyi viime kesän EM-kisoihin töihin, lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa.

Vierumäellä vietettyihin viikonloppuihin on kuulunut olennaisesti myös liikunta ja urheilu. Tällä kertaa kierrettiin porukalla 9-reikäinen frisbeegolfrata. Eihän se kiekko aina ihan sinne lentäny minne piti mutta kivaa oli. Iltaa vietettiin Scandicissa hyvin syöden ja keilaten.

Koulutus vahvisti sekä osaamistani että myös sitä että tapahtumat ja projektit on sitä mitä minä mielelläni teen ja missä olen vahvimmillani. Nokia-ajoista on jo sen verran aikaa, että mielelläni palaan takaisin "kotiin" :o) Tuottajan työ on erittäin monipuolista, haastavaa ja vaatii organisointikykyä, sekä isojen että pienten kokonaisuuksien hallintaa ja hyvää johtajuutta. Ominaisuuksia joita minulla on.

Koulutushan tähtäsi parantamaan urheilupuolen tapahtumaosaamista ja sinne valmistui nyt lukuisia ammattitaitoisia, loistavia tyyppejä, yksi parhaita asioita ehdottomasti tässäkin koulutuksessa. Kiitos kaikille mukavasta vuodesta, eiköhän meidän tiet taas jossain kohtaa!

Uusi koulutus käynnistyy Vierumäellä aivan näinä päivinä. Ja se on vain hyvä asia, meitä osaajia ei edelleenkään ole liikaa edes Suomen tarpeisiin.

Lisää Creamentorsin tarjoamista tapahtumakoulutuksista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti